Nieuws

VGN doet!

05 maart 2018

Op 9 en 10 maart steken veel mensen de handen uit de mouwen tijdens NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Gehandicaptenzorginstellingen in heel Nederland organiseren verschillende activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. Ook VGN doet dit jaar weer mee.

Het doel van NLdoet is jong en oud stimuleren om zich in te zetten voor de samenleving. Vorig jaar waren er 350.000 mensen actief tijdens NLdoet. In 2018 hoopt initiatiefnemer het Oranje Fonds meer Nederlanders in beweging te krijgen. 

Elkaar helpen

Overal in het land zijn leuke vrijwilligersactiviteiten te doen. De diversiteit is groot: koken, een wandeling maken met bewoners of klussen op locatie. VGN gaat dit jaar activiteiten begeleiden en tuinen voorjaarsklaar maken bij Reinaerde. Naast een mooie tuin, helpen VGN medewerkers bij het maken van overzichtsborden op locatie. Deze activiteiten geven mensen met een beperking meer overzicht. De hele dag staat in het teken van elkaar helpen en plezier maken.

Word jij vrijwilliger?

Heb jij zin om samen met collega’s, vrienden of teamgenoten bij een organisatie aan de slag te gaan? Ben je nog op zoek naar inspiratie voor een leuke activiteit? Schrijf je nu in op de website van het Oranje Fonds.

Kijk voor meer informatie over deze tweedaagse vrijwilligersactie op NLdoet.nl.

Noortje Smit lachend
Wil je meer weten?
Neem contact op met Noortje Smit

Deze pagina is een onderdeel van: