Nieuws

Video over ongekende mogelijkheden technologie

14 april 2015

Een vurige Latin dans… Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij technologie in de zorg. De razendsnelle technologische ontwikkelingen in de eHealth houden echter een belofte in van onbeperkte mogelijkheden. In de YouTube-video ‘Dance Me Beyond All Screens And Machines’ licht Pluryn slechts een tipje van de sluier op. Link: http://bit.ly/1cdDXAn

De wetenschap is bezig met het 3D-printen van organen, een elektronisch implantaat laat blinden zien, mensen met een verlamming kunnen weer lopen in een robotpak... Kortom, we leven in een bijzondere tijd waarin de technologie zich exponentieel ontwikkelt. Dit biedt ongekende mogelijkheden voor mensen met een beperking. En voor zorgorganisaties.

Viral

Pluryn zet de video zo breed mogelijk uit om een ‘viral’ effect te creëren. Een ‘viral’ is de naam voor een populair filmpje dat zich als een virus spontaan over het internet verspreidt.

Het filmpje is tevens een onderzoeksproject van de universiteit Nijmegen naar de  verspreiding van deze zogenaamde virals. Een studente heeft deze ‘viral’ onder haar hoede en maakt er een mooi afstudeerproject van. Pluryn kan alle hulp gebruiken om dit project te laten slagen. Het filmpje kan gedeeld worden via Twitter, Facebook en/of LinkedIn!