Nieuws

Vrijdag 1 juni: 'Focus op Onderzoek'

28 mei 2018

Het Kennisplein Gehandicaptensector houdt aanstaande vrijdag 1 juni het congres 'Focus op onderzoek'. Tijdens dit congres komt u alles te weten over de laatste onderzoeken naar gezondheid, gedrag en participatie van mensen met een beperking. En er is meer! Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar en VGN-leden betalen een gereduceerd tarief. Meld u dus snel aan!

Meer dan ooit vraagt onderzoek dat te maken heeft met mensen met (verstandelijke) beperkingen om gelijkwaardige samenwerking tussen alle betrokkenen. Zowel door de betrokkenen vanuit beleid en praktijk als door de onderzoekers zelf. Academische werkplaatsen en andere kennisnetwerken ontwikkelen, delen en gebruiken volop kennis.

Tijdens congres 'Focus op onderzoek' kunnen deze werkplaatsen en netwerken laten zien wat ze doen en kennismaken en -uitwisselen met u! In dit congres brengen we actueel onderzoek, ervaringsdeskundigheid en praktijk- en wetenschappelijke kennis bij elkaar. Over onder meer de onderwerpen Wlz, Sociaal domein en Jeugd. Hierbij gaat het steeds om onderzoek met mensen met een (verstandelijke) beperking. U krijgt zicht op actueel onderzoek vanuit drie hoofdthema’s: Gezondheid, Gedrag en Participatie.

Programma

Er is tijdens het congres een ochtenddeel met een plenair programma, gevolgd door drie rondes met deelsessies. Ook vind je op het congres 'themastraten' over de hoofdthema's gezondheid, gedrag en participatie. Een deel van het congres wordt ingevuld met minisymposia, samengesteld door experts. De rest van het programma stellen we samen op basis van de ingediende bijdragen. Hier vind je meer informatie over het programma. Klik hier voor het programma.

Laat weten dat u erbij bent

Komt u naar het congres? Deel dat dan in uw netwerk. Dat kan bijvoorbeeld via het Facebookevenement en via Twitter en Instagram met de hashtag #focuscongres. Het Kennisplein Gehandicaptensector tagt u op Twitter met @pleinpraat en op Instagram met @KPGehandicaptensector. En vergeet uw netwerk op LinkedIn niet. U vindt daar een groep van het Kennisplein. Misschien delen we uw bericht (voor en) tijdens het congres!

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Foto van Johan van Ruijven
Wil je meer weten?
Neem contact op met Johan van Ruijven

Deze pagina is een onderdeel van: