Nieuws

Vooraankondiging regiobijeenkomsten i-Sociaal Domein

10 juli 2019

Eind september en begin oktober organiseert het Ketenbureau i-Sociaal Domein (samen met VNG, CAK en IB) zeven nieuwe regiobijeenkomsten voor zorgaanbieders, gemeenten en hun softwareleveranciers. Onderwerpen waarover onder andere (interactieve) sessies zullen worden georganiseerd, zijn:
Gebruik van de standaard administratieprotocollen 
Toelichting op actuele projecten (zoals afsprakenkaart) waarmee we administratieve lasten kunnen terugdringen 

isociaal domein

Voor wie?

Gebruik van de standaard administratieprotocollen is relevant voor gemeenten en zorgaanbieders: voor medewerkers die betrokken zijn bij het berichtenverkeer zoals medewerkers/ teamleiders Backoffice en medewerkers/teamleiders Zorgadministratie.

Een toelichting op actuele projecten (zoals afsprakenkaart) waarmee we administratieve lasten kunnen terugdringen is relevant voor gemeenten en zorgaanbieders: voor beleidsmedewerkers, medewerkers inkoop/verkoop/ contractmanagement en informatiemanagement.

Wanneer kan ik me aanmelden voor deze regiobijeenkomsten?

Op dit moment wordt hard gewerkt aan het programma. Inschrijven is mogelijk vanaf donderdag 29 augustus. Vanaf die datum is ook definitieve programma (inclusief locaties) te vinden op de website www.i-sociaaldomein.nl. Wilt u een seintje krijgen als u zich kunt aanmelden, meld u dan aan voor de nieuwsbrief van het Ketenbureau i-Sociaal Domein via (https://formulieren.vngrealisatie.nl/isociaaldomein_update)

Data en locaties (onder voorbehoud)

Alle regiobijeenkomsten vinden plaats van 9.30 uur tot en met 14.00 (inclusief lunch).
Reserveer volgende data en locaties alvast in uw agenda:

  • 23 september Roermond
  • 26 september Breda
  • 30 september Rotterdam
  •  1 oktober Apeldoorn
  •  2 oktober Haarlem
  •  8 oktober Assen
  • 10 oktober Amersfoort
Han Huizinga
Wil je meer weten?
Neem contact op met Han Huizinga

Deze pagina is een onderdeel van: