Nieuws

Vragenlijst over het nieuwe Medicatieproces 9.x

20 november 2020

Het goed implementeren van het nieuwe Medicatieproces 9.x heeft een hoge prioriteit! Daarom vragen wij VGN-leden hun medewerking voor het invullen van een korte vragenlijst over het medicatieproces en de medicatiesystemen die gebruikt worden binnen de organisatie.

gegevensdigitaal

De vragenlijst kan het beste ingevuld worden door een beleidsmedewerker of kwaliteitsmedewerker die veel weet van het medicatieproces en de medicatiesystemen binnen de organisatie. Via deze link komt u bij de vragenlijst

Het invullen van de vragenlijst kan t/m 4 december en zal niet meer dan 15 minuten in beslag nemen. De uitkomsten van het onderzoek zijn voor de VGN belangrijke input om de juiste ondersteuning te organiseren voor de implementatie. Gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt. De uitkomsten zullen niet te herleiden zijn naar individuele zorgorganisaties. De resultaten worden verwerkt in een rapportage en via een directiemail en op de VGN-website met u gedeeld.

Meer informatie

Eerder publiceerden wij al een artikel op onze website over het onderzoek. Mocht u nog aanvullende vragen hebben of over uw rol/bijdrage hierin, dan kunt u contact opnemen met Stefan Clement (beleidsadviseur VGN) via sclement@vgn.nl of Herman Hellemans (van het bureau Advisaris) via hellemans.herman@advisaris.nl of 030-6661751.

Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor uw medewerking!

Stefan Clement portretfoto
Wil je meer weten?
Neem contact op met Stefan Clement

Deze pagina is een onderdeel van: