Achtergrond

Terugkijken: webinar ‘Praatjes vullen wél gaatjes!’

Leestijd: 2 minuten
28 mei 2021

Op dinsdag 18 mei keken ruim 200 HR-adviseurs, Arbo-coördinatoren en leidinggevenden in de zorg naar het webinar 'Praatjes vullen wél gaatjes' . Het webinar werd door de kijkers gemiddeld beoordeeld met een 8!

Webinar

Heeft u het gemist, u kunt het vanaf nu terugkijken.

In een uur tijd wordt u bijgepraat over het effect van de dialoog op de gezondheid van zorgmedewerkers. Dat zorgt voor meer werkplezier, minder verzuim en minder uitstroom. Ervaringsdeskundigen van verschillende zorgbranches vertellen hoe zij de dialoog doen in hun teams en hoe zij het ervaren.

‘InDialoog helpt bestuurders om van onderaf (via teams) dingen op te lossen. Het helpt om meer begrip voor elkaar te krijgen in een team en tussen bestuurder en het team. Het is heel laagdrempelig instrument en praktisch toepasbaar’ zegt Jos Driesprong, bestuurder De Haardstee.
In het laatste deel van het webinar vertelt een HR-adviseur over hoe zij de dialoog geïmplementeerd heeft in hun zorgorganisatie. 

Heeft u vragen over InDialoog kunt u vrijblijvend in gesprek met een van de adviseurs van Stichting IZZ om te horen of de dialoog voor uw organisaties interessant is, wat de kosten zijn en welke resultaten u mag verwachten.
Als bijlage is de 'Routekaart: hoe start ik met InDialoog' bijgevoegd. Het geeft u een eerste indruk van deze aanpak.

Dit webinar is georganiseerd door Actiz, de Nederlandse GGZ, VGN, NFU en de NVZ.

Maarten Huttner
Wil je meer weten?
Neem contact op met Maarten Hüttner

Deze pagina is een onderdeel van: