Stichting Prokkel

ProkkelSterrenslag

12:30 15:30
Sportcentrum Olympos, Utrecht

De ProkkelSterrenslag is in 2024 de aftrap van de Prokkelweek, die als doel heeft ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking te promoten. Door samen actief te zijn, elkaar (beter) leren kennen. Waar ben jij goed in, wat is er nodig om te laten zien, hoe kun je daarmee rekening houden? Dat alles staat centraal op bij de ProkkelSterrenslag. Een gezellig, grote zeskamp in de Prokkelweek.
Het vindt plaats op Sportcentrum Olympos in Utrecht.

Poster Prokkelweek

Wat is de sterrenslag?

Elk team bestaat uit tien mensen, vijf mensen met en vijf mensen zonder beperking. Er wordt gestart met een korte wandeltocht voor alle deelnemers. Rustig starten, even de spieren los maken en via de ProkkelOpPad-opdrachtenkaarten kennismaken met elkaar. Na deze wandeltocht zijn er op de twee sportvelden of in de hal allerlei verschillende spelen.

Het is een sportieve, gezellige dag. Je hoeft gelukkig niet goed te kunnen sporten. Het gaat vooral om samen bezig zijn en elkaar leren kennen. Daarom zijn sommige spellen alleen met je eigen teamgenoten. En andere met meerdere teams samen. Welke capaciteiten heb je in je team en hoe gebruik je die? Het team dat het beste samenwerkt én het meest actief is, gaat met de eerste prijs naar huis;

Lees meer via de website van Stichting Prokkel

Meer informatie en aanmelden kan hier.

 

Marian Geling Landelijk projectleider Stichting Prokkel