Naar hoofdmenuNaar hoofdinhoud

HomeAgenda

Praat mee over de toekomst van de gehandicaptenzorg!

Datum: 03 juli 2019

Tijd: 13:00 - 16:00

Waar: Larenseweg 279, 1222 HJ Hilversum

De zorg voor mensen met een beperking is sterk in beweging: invoering van het sociaal domein in 2015, snelle groei van PGB, toenemende zorgzwaarte van cliënten, digitalisering van de zorg en de toenemende krapte op de arbeidsmarkt. Dit zijn ontwikkelingen van de afgelopen jaren, maar wat komt er op ons af? Hoe ziet de gehandicaptenzorg er in 2030 uit? En zijn we daar dan klaar voor? Praat en denk mee tijdens een inputsessie op woensdag 3 juli 2019 over de toekomst van de gehandicaptenzorg!

afbeeldingen

Afbeelding 1 van 1

Tijdens deze sessie laten we veranderingen uit de huidige maatschappij zien, gecombineerd met sprekende voorbeelden van andere organisaties. Wat voor impact hebben deze veranderingen op de gehandicaptenzorg? En hoe kunnen we ons het beste hier op voorbereiden? Om antwoorden te krijgen op deze vragen gaat de VGN graag in gesprek met jou! Ben jij een zorgprofessional of beleidsmedewerker van een zorgaanbieder in de gehandicaptenzorg en wil jij graag met ons meedenken? Of heb jij ideeën over de toekomst van de gehandicaptenzorg? Kom naar de inputsessie op woensdagmiddag 3 juli van 13.00 tot 16.00 uur in Hilversum. Creatief bureau Fresh Forward faciliteert de bijeenkomst. 

Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier!

Voor een goede afspiegeling van de gehandicaptenzorg kan het zijn dat we uit de aanmeldingen een selectie moeten maken. Er is plek voor ongeveer 60 personen. Wij bevestigen jouw deelname definitief via de email.

Icon TwitterLinkedIn IconIcon FacebookIcon Mail

Aanmelden medewerkers inputsessie toekomst gehandicaptenzorg

* Verplicht veld