Nieuws van leden

Vaste plek voor Bas Holvast in raad van bestuur Raphaëlstichting

14 december 2021

Sinds april 2021 is Bas Holvast, vanwege het vertrek van Remco Bakker, ingestapt als interim-bestuurder bij de Raphaëlstichting. De stichting is verheugd dat hij als bestuurder aan de stichting verbonden blijft. Samen met Annemarie Zuidweg vormt hij het collegiaal bestuur.

Bas Holvast

Bas heeft in de loop der jaren regelmatig bestuurs- en adviesopdrachten uitgevoerd voor uiteenlopende instellingen in de zorg. Antroposofie is voor hem hierbij een voortdurende bron van inspiratie, verwondering en onderzoek. Zijn affiniteit met het antroposofisch gedachtegoed en zijn vermogen om mensen te verbinden, ziet de Raphaëlstichting als grote meerwaarde.

Meer over de Raphaëlstichting

De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en is daarnaast actief in de poliklinische psychiatrie en verpleeghuiszorg op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland. De Raphaëlstichting werkt met 1.400 medewerkers vanuit een antroposofisch geïnspireerde zorgvisie waarin de individuele ontwikkeling van cliënt en medewerker voorop staat. Binnen een intensief gemeenschapsleven is er veel aandacht voor kunst en cultuur.