Nieuws

De Zorgdialoog App is vernieuwd

07 oktober 2019

De Zorgdialoog App is vernieuwd. De app heeft een nieuw jasje gekregen en is nu, heel overzichtelijk, opgebouwd aan de hand van thema’s. Zo kun je simpel en snel jouw kennis over werken in de gehandicaptensector vergroten. Omgaan met verward gedrag is het eerste thema waarmee je in de nieuwe app aan de slag kunt.

Vernieuwde Zorgdialoog App

Individueel of in je team

Wil jij jouw kennis over actuele thema’s vergroten? Simpel en snel? Daarover in gesprek met je collega’s? Download dan de vernieuwde Zorgdialoog App. Je kunt de app individueel gebruiken of samen met je team. Je antwoord op de vragen deel je in een chat. Of mondeling, met je naaste collega’s. Zo ga je samen in gesprek.

15 vragen

Je kunt nu al aan de slag met het onderwerp omgaan met verward gedrag. Herken jij de signalen van verward gedrag? Wat doe je dan? En hoe kalmeer je iemand met autisme die agressief wordt? In totaal kun je 15 vragen beantwoorden. Kom je er niet uit of wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Bij elke vraag kun je doorklikken naar uitgebreide informatie op het Kennisplein Gehandicaptensector.

Download de app

Wil je de Zorgdialoog App downloaden of wil je er meer over weten? Kijk dan op het Kennisplein Gehandicaptensector.

Sam van den Brink
Wil je meer weten?
Neem contact op met Sam van den Brink