Nieuws

Deel jouw onderzoeksresultaten op het congres Focus op Onderzoek

13 december 2022

Op donderdag 15 juni 2023 vindt de achtste editie van het congres Focus op Onderzoek plaats in de Eenhoorn in Amersfoort, onder het motto: ‘samen impact realiseren’. Het congres wordt georganiseerd door de Kenniscoalitie Zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Congres Focus op onderzoek 2023

Hoofdthema en drie lijnen

Het hoofdthema is ‘samen impact realiseren’. Binnen het programma onderscheiden we drie lijnen: gezondheid, gedrag en participatie. Het hoofdthema en de drie lijnen komen uitgebreid aan bod tijdens het plenaire programma maar ook tijdens de deelsessies. In de voorbereiding van het congres nemen we expliciet het ervaringsperspectief mee omdat ook mensen met een beperking welkom zijn. Omdat onderzoek gericht op mensen met (verstandelijke) beperkingen om een duurzame gelijkwaardige samenwerking vraagt tussen alle betrokkenen uit de werelden van beleid, praktijk en onderzoek, is er tijdens het congres ook voldoende ruimte voor onderlinge kennismaking en uitwisseling.

Meld jouw bijdrage aan! 

Ben je onderzoeker of ben je op een andere manier betrokken bij onderzoek bij mensen met een verstandelijke beperking? Het congres Focus op onderzoek biedt een podium om (resultaten van) toonaangevend en/of vernieuwend onderzoek voor het voetlicht te brengen. Je hebt de keuze uit verschillende soorten bijdragen, zoals een presentatie, een mini symposium, een interactieve workshop, iets ‘out of the box’ of een posterpresentatie. De kosten bedragen € 50,- per bijdrage, dit is inclusief toegang voor 1 persoon.  Je kunt jouw bijdrage uiterlijk woensdag 25 januari 2023 indienen via deze link.

Meer informatie

Voor meer informatie over het congres verwijzen we je graag naar dit bericht in onze agenda.

Sam van den Brink
Wil je meer weten?
Neem contact op met Sam van den Brink

Deze pagina is een onderdeel van: