Nieuws

E-learning CAO Gehandicaptenzorg

Weet jij wanneer je de wet moet toepassen? En wanneer de CAO? En hoe deze regelgeving zich weer verhoudt tot een instellingsregeling en een individuele arbeidsovereenkomst?

Om antwoord te krijgen op deze vragen kun je een e-learning CAO Gehandicaptenzorg volgen. Dit kun je doen op een moment dat het jou schikt, desnoods thuis op de bank.

Inhoud?

De verhouding tussen de diverse arbeidsrechtelijke regels is een ingewikkeld stukje wet- en regelgeving, maar wel erg belangrijk. Als P&O-er in de gehandicaptenzorg is het namelijk van belang dat je bekend bent met verschillende soorten arbeidsrechtelijke regelgeving en hoe die zich tot elkaar verhouden. Dit komt in de e-learning aan bod. Als we dit hebben besproken, zoomen we in op de CAO en vooral de CAO Gehandicaptenzorg. We willen je laten zien hoe een CAO tot stand komt en waarom je deze moet toepassen. Tot slot ga je zelf aan de slag met een aantal opdrachten en de CAO Gehandicaptenzorg toepassen.

Voor wie?

Deze e-learning is bedoeld voor (beginnende) adviseurs/medewerkers P&O die werkzaam zijn in de branche gehandicaptenzorg.

Leerdoelen?

Na het volgen van deze e-learning:

  • Ken je de verschillende soorten regelgeving en weet je hoe die zich tot elkaar verhouden;
  • Ken je de belangrijkste bepalingen die in wet- en regelgeving voorkomen;
  • Weet je hoe een CAO tot stand komt en ken je de verschillende CAO-vormen;
  • Weet je hoe de CAO Gehandicaptenzorg is opgebouwd; 
  • Weet je waarom je deze CAO moet toepassen;
  • Beschik je over praktische kennis, dankzij oefeningen met de CAO Gehandicaptenzorg.


Kosten?

Aan het volgen van de e-learning zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden?

Om de e-learning te kunnen volgen, kun je hier toegang aanvragen. Na aanmelding ontvang je per e-mail een inlogcode en wachtwoord en kun je aan de slag.

Vragen

Mocht je na het volgen van de modulen vragen hebben die onbeantwoord blijven, neem dan contact op met de CAO helpdesk

 

Deze pagina is een onderdeel van: