Nieuws

E-learning Salariëring

Weet jij hoe je periodieken moet tellen bij bevordering indien een medewerker zich in het maximum van de schaal bevindt? En welke regels er gelden bij het toekennen van een bijzondere toeslag? Of weet jij wanneer je verschillende ziekteperiodes mag samentellen?

Om antwoord te krijgen op deze vragen kun je de e-learning Salariëring volgen. Dit kun je doen op een moment dat het jou schikt, desnoods thuis op de bank.

Inhoud

In je werk heb je als medewerker P&O of medewerker salarisadministratie te maken met verschillende vragen over salariëring. Zoals hoe pas ik een bevordering toe als iemand aan het einde van de schaal zit? Wat betaal ik in het tweede ziektejaar aan een werknemer die deels aan het re-integreren is? In deze e-learning Salariëring vind je een heldere en praktische uitleg van de relevante wet- en regelgeving (wet en CAO Gehandicaptenzorg) wat betreft salariëring en ga je zelf aan de slag met een aantal vragen.

Voor wie

Deze e-learning richt zich op medewerkers P&O en salarisadministratie die werkzaam zijn in de branche gehandicaptenzorg. Uiteraard kun je met een andere functie die gericht is op het werkgeversbeleid ook deelnemen aan deze e-learning.

Leerdoelen

Na het volgen van deze e-learning:

  • Ken je de verschillende soorten regelgeving waarmee je te maken hebt bij salariëring;
  • Kun je de regels uit de wet en CAO op het gebied van salariëring toepassen;
  • Heb je praktische kennis opgedaan door verschillende vragen te beantwoorden.

Kosten

Aan het volgen van de e-learning zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Om de e-learning te kunnen volgen, kun je hier toegang aanvragen. Na aanmelding ontvang je per e-mail een inlogcode en wachtwoord en kun je aan de slag.

Vragen

Mocht je na het volgen van de modulen vragen hebben die onbeantwoord blijven, neem dan contact op met de CAO helpdesk

Deze pagina is een onderdeel van: