Nieuws

Kennisplein Gehandicaptensector lanceert campagne 'Samen zorgen dat kennis werkt'

15 maart 2024

Op het Kennisplein Gehandicaptensector vinden gehandicaptenzorg medewerkers informatie, handige tips en praktische tools om hun werk gemakkelijker en beter te maken. Om te zorgen dat nog meer mensen het platform weten te vinden, lanceert het kennisplein de campagne 'Samen zorgen dat kennis werkt'.

Persoonlijk begeleiders aan het woord

Onderdeel van de campagne zijn twee video's waarin persoonlijk begeleiders de hoofdrol spelen. Waarvoor gebruiken zij het Kennisplein? Begeleider Tom gebruikt het kennisplein om inspiratie op te doen. En Luka noemt het kennisplein 'Een kennisverzamelpunt voor begeleiders in de gehandicaptensector.' Ze gebruikte bijvoorbeeld de gesprekskaarten die ze tegenkwam op het kennisplein, om een gesprek over seksualiteit aan te gaan. Bekijk de video's op deze pagina of op de website van het kennisplein.

Neem een kijkje op het Kennisplein Gehandicaptensector 

Op de website van Kennisplein Gehandicaptensector, die onlangs een geheel nieuw ontwerp kreeg, vind je actuele tips en bruikbare kennisproducten waar je direct mee aan de slag kunt. Ook vind je er praktijkverhalen, informatie over bijeenkomsten en het laatste nieuws uit de gehandicaptenzorg. Je vindt er de antwoorden op jouw vragen over de verschillende cliëntgroepen en thema's binnen de sector.

Noortje Smit lachend
Wil je meer weten?
Neem contact op met Noortje Smit