Nieuws

Tekst CAO Gehandicaptenzorg 2021-2024 vastgesteld

CAO-partijen hebben de tekst voor de CAO Gehandicaptenzorg 2021-2024 vastgesteld.

CAO Gehandicaptenzorg

In de bijlagen vindt u een aantal documenten. Het eerste document bevat de vastgestelde CAO-tekst. In het tweede document vindt u ook de vastgestelde tekst waarbij we de artikelen die gewijzigd zijn geel gearceerd hebben. Tot slot is er een derde document dat een overzicht bevat met CAO-artikelen waarin iets gewijzigd is.

Publicatie CAO-tekst: pdf, online en app 

CAO-partijen hebben besloten de CAO 2021-2024 niet meer te laten drukken. Wel zal er een opgemaakte pdf-versie beschikbaar komen in de vormgeving van de vorige CAO’s. Deze pdf-versie kan zelf geprint worden. Daarnaast passen we zowel de online CAO op de website van de VGN aan en ook de CAO-app. Wij hopen deze versies aan het eind van de zomerperiode gereed te hebben. 

Meer informatie? 

Op de website van de VGN staat een overzicht met veelgestelde vragen en antwoorden over de nieuwe CAO. Uiteraard kunnen lidinstellingen van de VGN ook hun vragen stellen aan de CAO-helpdesk. De CAO-helpdesk heeft door omstandigheden te maken met een krappe bezetting waardoor een antwoord op uw vraag wat langer kan duren dan u van ons gewend bent.  

CAO-helpdesk

Deze pagina is een onderdeel van: