RVO Online bijeenkomst

Startbijeenkomst subsidieregeling STOZ

9:30 11:00
Online, via MS Teams

Het ministerie van VWS heeft de Stimuleringsregeling Technologie in Ondersteuning en Zorg (STOZ) gepubliceerd. Ben je geïnteresseerd in deze regeling en wilt je meer informatie? Schrijf je dan in voor de online startbijeenkomst georganiseerd door het RVO.

Mevrouw ontvangt thuis op de bank beeldzorg op afstand van een professional. In een tekst kader staat de aankondiging voor de startbijeenkomst STOZ benoemd.

Subsidieregeling STOZ

Het ministerie van VWS heeft 18 april de Stimuleringsregeling Technologie in Ondersteuning en Zorg (STOZ) gepubliceerd. Deze regeling is de opvolger van de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) en bedoeld om een extra impuls te geven aan de inzet van digitale of hybride processen, zodat zorg- of ondersteuningsmedewerkers ontlast en duurzamer ingezet kunnen worden. Met de regeling kunnen aanbieders tot €25.000 subsidie krijgen wanneer ze in de beginfase zitten en tot €750.000 voor het evalueren en opschalen van een bestaand idee.

Meer informatie over de regeling is te vinden via de website van het RVO. Het loket voor subsidies opent 14 mei voor aanvragen. Op donderdag 25 april en woensdag 8 mei organiseert het RVO een startbijeenkomst voor geïnteresseerden. 

Startbijeenkomst STOZ 8 mei

Deze startbijeenkomst is bedoeld voor:

  • Organisaties binnen de zorgsector die gebruikmaken van digitale of hybride zorg en deze zorg breder binnen hun organisatie willen inzetten;
  • intermediairs en andere organisaties die de belangen voor (kleine) zorgaanbieders behartigen.

Het programma:  

  • Een korte introductie over de doelstelling van de STOZ.
  • Informatie over de voorwaarden van de regeling.
  • Inzicht in de verschillen met de Stimuleringsregeling eHealth Thuis (voorloper van de STOZ).
  • Ruimte voor vragen.

De startbijeenkomst is van 9:30 tot 11:00 uur. Op donderdag 25 april is een vergelijkbare startbijeenkomst.  

Aanmelden is mogelijk via het aanmeldformulier op de website van het RVO. Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot 7 mei 12:00 uur. 

Eva Huitink
Wil je meer weten?
Neem contact op met Eva Huitink

Deze pagina is een onderdeel van: