CAO-nieuws

Enquête dienstverlening CAO-helpdesk

18 maart 2024

De CAO-helpdesk adviseert werkgevers die lid zijn van de VGN over de toepassing van de CAO, arbeidsvoorwaarden en arbeidsrecht. Wij horen graag van onze leden hoe zij deze dienstverlening ervaren. Die input geeft richting aan de activiteiten van de CAO-helpdesk in 2024 en verder.

cao helpdesk

Werkgevers die lid zijn van de VGN kunnen met al hun vragen over de toepassing van de CAO, arbeidsvoorwaarden en arbeidsrecht bij de CAO-helpdesk terecht voor een advies op maat. Ook is er voor leden extra informatie beschikbaar over verschillende onderwerpen, waaronder vakantie, (balans)verlof, salariëring en de jaarurensystematiek.  

Wij horen graag van al onze leden wat er goed gaat in deze dienstverlening en ook wat er eventueel anders of beter kan. Die input geeft richting aan de activiteiten van de CAO-helpdesk in 2024 en verder. Ben je directielid, HR-professional of salarisadministrateur? Laat ons weten wat voor jullie organisatie belangrijk is, waar de prioriteit ligt.

Vul daarvoor de enquête in via deze link: Vragenlijst dienstverlening CAO-helpdesk

Vragen hierover of over de CAO GHZ? De CAO-helpdesk is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur op het bekende nummer 030 - 2739719. Daarnaast is de CAO-helpdesk uiteraard ook per mail bereikbaar via caohelpdesk@vgn.nl 

CAO-helpdesk

Deze pagina is een onderdeel van: