Nieuws

Ideeënwedstrijd rookvrije zorg: doe jij mee?

22 augustus 2023

Voor een rookvrije ouderen- en gehandicaptenzorg dagen ActiZ en VGN zorgorganisaties uit om jullie creatieve, vernieuwende en onderscheidende plannen te delen in een ideeënwedstrijd!

Team

Drie categorieën

Er zijn drie categorieën te onderscheiden in de wedstrijd: 

  • De categorie "Goed bezig!" gaat over een plan dat uitgevoerd is. Oftewel stappen die zijn gezet om de organisatie of een locatie rookvrij te maken, op een manier die aansluit bij de visie op rookvrije zorg van VGN en ActiZ (zie https://www.actiz.nl/mijn-actiz/de-rookvrije-ouderenzorg-wat-betekent-d… en https://www.vgn.nl/achtergrond/de-rookvrije-gehandicaptenzorg-wat-betek…

  • De categorie "Goed plan!" is bedoeld voor realistische stappen in rookvrije zorg die nog gezet moeten worden. Het plan ligt er, maar moet nog uitgevoerd worden. 

  • De categorie "Goed gemaakt!" Is voor de makers. Voor de categorie kan je een kunstwerk inzenden voor aan de wand, gemaakt door iemand of meerdere mensen met een beperking die zorg en/of ondersteuning krijgen van een zorgorganisatie die lid is van de VGN. Deze categorie is specifiek voor de gehandicaptenzorg. 

Stuur je idee in

Deelname aan de ideeënwedstrijd kan tot 15 september! Dien je uitgevoerde plan, je idee, of je kunstwerk in via rookvrijprijs@vgn.nl. Vermeld hierin aan welke categorie je deelneemt, je contactgegevens en een toelichting waarom dit idee zou moeten winnen. 

Op de volgende netwerkbijeenkomst van 10 oktober worden de winnaars bekend gemaakt en worden de prijzen uitgereikt. 

Hieronder is meer uitleg te downloaden over de ideeënwedstrijd.

Meer informatie

Lees meer over rookvrije (gehandicapten)zorg via vgn.nl/rookvrij. Vragen? Neem dan contact op met Tjerk Jonker, t.jonker@actiz.nl of Suzanne Mol, s.mol@actiz.nl 

rookvrij ideenwedstrijd tekst goed bezig, goed plan, goed gemaakt
Tjerk Jonkers kijkt lachend in de camera in zijn huis. op de achtergrond is een fiets te zien.
Tjerk Jonker Aanjager Rookvrije ouderen- en gehandicaptenzorg

Deze pagina is een onderdeel van: