Nieuws

Masterclassreeks informatieveilig gedrag in de zorg

01 februari 2024

Medio maart gaat de nieuwe masterclassreeks van start. Deze masterclass wordt georganiseerd door Informatieveilig gedrag in de Zorg | ECP. Enthousiaste trainers staan klaar om kennis te maken. Deelname is gratis, maar eenmaal aangemeld, wordt een actieve deelname aan alle sessies verwacht. Interesse? Wacht niet te lang met beslissen, want het aantal plaatsen is beperkt (maximaal 25 personen).

Informatieveilig gedrag in de zorg

Aanrader voor zorgprofessionals verantwoordelijk voor informatieveiligheid!

Ben jij (mede) verantwoordelijk voor de informatieveiligheid binnen jouw organisatie en blijven medewerkers precies doen wat nou juist niet de bedoeling is? Staat informatieveiligheid hoog op de agenda? Wil je kennismaken én stappen zetten met een nieuwe aanpak die de focus legt op gedrag? Dan is de masterclass een mooie kans!

Na de sessies heb je niet alleen een gestructureerde aanpak die je direct kan toepassen binnen jouw organisatie, maar onze trainers zorgen er ook nog voor dat jij alle skills onder de knie hebt om de aanpak tot een daverend succes te maken. 

Programma en aanmelden

Ben je benieuwd naar het programma of wil jij je direct aanmelden? Ga dan naar de website van Informatieveilig gedrag in de zorg!

Sam van den Brink
Wil je meer weten?
Neem contact op met Sam van den Brink

Deze pagina is een onderdeel van: