Nieuws

Save the date: Oplossingenlab 9

Leestijd: 1 minuten
18 maart 2022

Met veel plezier kondigen wij hierbij het volgende OplossingenLab aan. Nummer 9 alweer! Wij zetten in op een fysieke bijeenkomst in (of nabij) Utrecht. Blok dinsdagmiddag 10 mei dus alvast in je agenda.

Oplossingenlab

Voor wie?

Het OplossingenLab is voor partners die betrokken zijn bij de inhoud, organisatie en financiering van zorg in onderwijs of onderwijs in zorg. Dit voor kinderen met een intensieve zorgvraag in het onderwijs waaronder kinderen met een ernstige meervoudige beperking. Deze bijeenkomst is gericht op de samenwerking en ontwikkeling in de regio's. Nodig daarvoor ook uw samenwerkingspartners uit. U kunt ook andere betrokkenen als (zorg)aanbieders, projectleiders/coördinatoren verbinding onderwijs- gemeenten samenwerkingsverbanden, zorgverzekeraars en -kantoren (CIZ) uitnodigen.

Meer informatie

  • Datum: Dinsdag 10 mei
  • Tijd: 13:30 tot 16.30 uur (inloop vanaf 13:00 uur)
  • Locatie: Utrecht (meer informatie volgt)
  • Aanmelding: een link voor aanmelding volgt
  • Praktische vragen: Wendy Kunst (w.kunst@nji.nl)

Door wie?

Het OplossingenLab 9 wordt georganiseerd door het Nederlands Jeugdinstituut (NJi), de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN), Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), Sectorraad GO! en in samenwerking met de zorgarrangeurs van de onderwijsconsulenten en DSP/Oberon.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met Willemijn Verhave (wverhave@vgn.nl)