Netwerkperspectief, hoe dan?

Gegevens eenmalig invoeren. Daarna zijn ze beschikbaar voor wie ze nodig heeft, veilig en actueel. Cliënten hebben meer overzicht en inzicht in hun eigen gezondheids- en zorggegevens en zorgprofessionals krijgen tijdige, volledige en betrouwbare informatie om hun werk goed te kunnen doen en houden meer tijd over voor cliënten.

Datum
Tijd
12:00 - 17:00
Locatie
Het Hart op de Hartenberg
Apeldoornseweg 80
6733 SC Wekerom
Organisator
Platform IZO

Wat is de IZO KennisJam?
In de IZO KennisJam nodigen we deelnemers uit om samen te werken, informatie te delen om nieuwe kennis en inzichten te generen. Het kan worden gebruikt om innovatieve oplossingen te bedenken voor complexe problemen, nieuwe ideeën te ontwikkelen of gewoon om kennis te delen en te leren van elkaar. Het doel is om de collectieve intelligentie en creativiteit van alle deelnemers te benutten en zo tot nieuwe inzichten en oplossingen te komen.

De middag staat in het teken van ontmoeten, kennis delen én doen. In een aantal interactieve jamsessies krijgen deelnemers met elkaar inzicht op hoe de digitale gegevensuitwisseling volgens het netwerkperspectief vorm krijgt en wat daarvoor nodig is.

Deze KennisJam is bedoeld voor
Informatiemanagers, beleidsmedewerkers, adviseurs en projectleiders die werken aan de digitale gegevensuitwisseling in de langdurige zorg en ondersteuning.

Wil je meer weten of heb je vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Han Huizinga
Telefoonnummer
06-13197186
Han Huizinga

Deze pagina is een onderdeel van