CAO-nieuws

Actueel
 1. De tekst van de tussentijds gewijzigde CAO Gehandicaptenzorg is nu beschikbaar in de app CAO Gehandicaptenzorg van de Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg (StAG).

  App op telefoon
 2. In de online CAO Gehandicaptenzorg kun je makkelijk en snel de informatie vinden die je zoekt door gebruik te maken van de inhoudsopgave, tags bij de artikelen zelf of de zoekfunctie die de hele online CAO doorzoekt.

  Twee mannen op duofiets
 3. In 2023 is er een aantal wijzigingen in de CAO en wet waar je als werkgever rekening mee moet houden. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste wijzigingen.

  jaartal 2023
 4. De opgemaakte PDF-versie van de CAO Gehandicaptenzorg 2021-2024 inclusief de tussentijdse wijzigingen is beschikbaar en vind je als download onderaan deze pagina.

  twee mannen op duofiets
 5. Nu alle achterbannen van CAO partijen hebben ingestemd met het onderhandelingsresultaat zijn ook de nieuwe salaristabellen beschikbaar.

  abonnementstariefwmo
 6. Alle achterbannen van de CAO-partijen hebben ingestemd met het onderhandelingsresultaat. De VGN heeft de CAO mede namens MEE Nederland gesloten met vier werknemersorganisaties: FNV, CNV Zorg & Welzijn, NU’91 en FBZ.

  CAO gehandicaptenzorg
 7. De overgrote meerderheid van de VGN-leden heeft ingestemd met het bereikte onderhandelingsresultaat voor het tussentijds wijzigen van de CAO Gehandicaptenzorg. Dit gebeurde tijdens een ingelaste ALV op maandag 17 juli.

  Presentatie tijdens vergadering
 8. Is een cao eigenlijk nog wel van deze tijd? Die stelling staat centraal in De Stellingcast, de podcast van de VGN. Bestuurders Arend Vreugdenhil van Pameijer en Andrea van Steensel van Ipse de Bruggen praten met elkaar over het onderhandelingsresultaat dat de VGN en de vakbonden eind juni bereikten. Een akkoord dat moet leiden tot een nieuwe CAO Gehandicaptenzorg. ‘Het fenomeen cao is een goed middel om collectieve afspraken te maken, maar we moeten onszelf wel echt gaan verbeteren in de manier waarop dat gebeurt.’

  Stellingcast Vreugdenhil en Van Steensel