Nieuws

CAO Gehandicaptenzorg 2017-2019 (online)

U vindt de CAO Gehandicaptenzorg 2017-2019 online op de VGN website. In de online CAO Gehandicaptenzorg kunt u makkelijk en snel zoeken in de tekst van de CAO. Zoeken kan via de inhoudsopgave, via de index met trefwoorden, maar ook door de zoekfunctie te gebruiken. Dat laatste is het grote voordeel ten opzichte van de papieren CAO. Zoeken in de online versie is ook sneller doordat je als gebruiker niet meer hoeft te bladeren. Met één druk op de knop vindt u wat u zoekt.

Toelichtingen op artikelen

P&O'ers in de gehandicaptenzorg kunnen via de online CAO ook toelichtingen op artikelen lezen. Deze toelichting is gebaseerd op de antwoorden die de CAO-helpdesk gaf op de 3.500 vragen die er jaarlijks binnenkomen.

De toelichtingen op de artikelen zijn uitsluitend bedoeld voor P&O’ers in de gehandicaptenzorg. Om ze te kunnen raadplegen hebben zij daarom rechten nodig voor de besloten content van de CAO-helpdesk op de VGN-website. Degenen die tot de doelgroep behoren en nog niet aangemeld zijn voor de CAO-helpdesk kunnen dat doen via het aanmeldingsformulier. U kunt het aanmeldingsformulier hier vinden.

Vragen?

Stuur een e-mail naar caohelpdesk@vgn.nl of bel 030-27 39 719 (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur).

Deze pagina is een onderdeel van: