Aanmelden experimenteertraject Lab 2030 #5 Weg met traditionele dagbesteding

Lab 2030 lichtletters
Foto: Angela Jutte

Vanaf nu is het mogelijk om jezelf / jouw team aan te melden voor het experimenteertraject van Lab 2030 #5 'Weg met traditionele dagbesteding'. Binnen dit lab gaan teams aan de slag met het (door)ontwikkelen van werk en activiteiten voor mensen met een intensievere zorgvraag. Aanmelden kan tot en met 31 mei via het formulier onderaan deze pagina.

Reisgids

Lees alle informatie over het Lab 2030 #5 Weg met traditionele dagbesteding in de reisgids.

Inspiratie- en informatiesessie

Op 13 mei organiseerden we een inspiratie- en informatiesessie over het Lab 2030 #5 'Weg met traditionele dagbesteding'. Hierin vertelden oud-deelnemers over hun ervaringen en wat het lab oplevert. Potentiële deelnemers van het aankomende lab ontvingen informatie over het traject. Heb je de sessie gemist? Geen probleem, hieronder kijk je het terug.

Vragen?

Heb je vragen over het Lab 2030 dan kun je deze stellen aan Sjors de Ruiter via sderuiter@vgn.nl.

Meld je aan via onderstaand formulier

Algemene gegevens

Mensen

Motivatie

Voorwaarden 

Het VGN-bureau besteedt met liefde veel tijd en energie aan Lab 2030. Daarom verwachten ook het een en ander terug van deelnemers. We hebben enkele maar harde voorwaarden opgesteld: 

  • Energie om het verschil te maken voor en met de mensen die jullie ondersteunen 

  • Het clientperspectief nauw betrekken in het team (voor deze doelgroep ingebracht door verwanten) 

  • Een sterke verbinding met de interne organisatie (verbinding met andere programma’s, projecten en bewegingen rond het thema) 

  • Zichtbare steun vanuit het management/bestuur

  • Geen budget nodig 

Het eigenaarschap ligt dus bij jou als deelnemer. Tijdens de intake overtuig je ons met hoe jullie deze voorwaarden (op eigen wijze) organiseren en garanderen om je plekje in het experimenteertraject te verzilveren! 

Ben je op de hoogte van bovenstaande voorwaarden om mee te doen (zie ook de bovenstaande reisgids in het website-item) en waarmee jullie ons mogen overtuigen tijdens de intake?
Bekijk onze privacyverklaring.