Bestuurdersbijeenkomsten bestuurlijke agenda met ZN

In november organiseert de VGN drie bijeenkomsten over de bestuurlijke agenda met ZN. Een delegatie van VGN-bestuurders is al enkele maanden in overleg met ZN en de zorgkantoren over een bestuurlijke agenda. We hopen in de ALV van 2 december een akkoord te kunnen voorleggen. In de aanloop hiernaar informeren we u in de bijeenkomsten graag over de voortgang van dit traject en bespreken we de thema’s en afspraken die we willen opnemen en de dilemma’s die hierbij spelen.

De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • 19 november van 14.00 -15.30 uur - bij ‘t Veerhuis, Nijemonde 4,  3434 AZ Nieuwegein
  • 22 november van 13.00 - 14.00 uur - online
  • 23 november van 9.30 - 11.00 uur - bij De Hofclub, Niels Bohrweg 121, 3542 CA Utrecht  

Uiteraard wordt er rekening gehouden met geldende coronamaatregelen.

In het formulier hieronder kunt u zich opgeven voor één van de bijeenkomsten. In verband met de voorbereidingen ontvangen wij uw reactie graag uiterlijk 12 november.

Bestuurdersbijeenkomsten bestuurlijke agenda met ZN
Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.