Nieuws

Nieuwe website voor VGN en Markant

De VGN en tijdschrift Markant hebben een nieuwe website. Beide websites hebben dezelfde stijl en Markant is nu onderdeel van de VGN-site. Verdere belangrijke veranderingen: frisse en overzichtelijke look en meer gebruikersgemak. 

De website van de VGN heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan. De homepage geeft nu meteen een compleet beeld van wat de VGN te bieden heeft. Met zoals u van ons gewend bent veel nieuws dat nu in één oogopslag te zien is. U vindt hier ook een helder overzicht van de verschillende rubrieken:

  • Markant
  • ‘Zelf aan de slag’
  • Agenda
  • Publicaties
  • ‘In de media’
  • Twitter


Tijdschrift Markant

Markant heeft een prominente plek op de VGN-website gekregen, maar u kunt de website ook op de vertrouwde manier vinden via www.tijdschriftmarkant.nl. Hier vindt u onder andere de laatste editie van Markant die nu ook makkelijk doorbladerbaar is. Nieuw is ook de rubriek ‘U’ waar VGN-leden hun eigen nieuws kunnen plaatsen. Bekende rubrieken zoals ‘opinie’ en de agenda zijn overzichtelijk op de Markant homepage terug te vinden.

Zoekfunctie
Het is een stuk eenvoudiger zoeken binnen de website. En via de functie ‘uitgebreid zoeken’ is de informatie zo gevonden. Het is ook mogelijk om zoekresultaten makkelijker te verfijnen en op datum en relevantie te sorteren.

VGN-leden: zelf aan de slag!
Leden kunnen zelf artikelen en andere items zoals bijeenkomsten voor op de agenda plaatsen. Nieuw is dat dit nu ook op het Markant gedeelte kan via het onderdeel ‘U’. Kijk hier voor een instructie hoe u zelf artikelen kunt toevoegen.

Op de hoogte blijven?
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Neem dan een abonnement op de VGN-site op thema's die voor u interessant zijn. Ook blijft u op de hoogte van nieuws van de VGN via de de VGN Nieuwsbrief en @VGNbranche. Het nieuws uit tijdschrift Markant kunt u via @tdschrftMarkant en Markant Nieuwsbrief volgen. Lees hier meer over de mogelijkheden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

VGN-leden: deel uw kennis en ervaring in community
De website van de VGN heeft meer dan veertig verschillende community's waarvoor u zich kunt aanmelden. Zoals bijvoorbeeld de community 'Decentralisatie extramurale begeleiding' en de community 'Stelselwijziging Jeugdzorg'. Via de community's kunnen medewerkers van VGN-instellingen informatie met elkaar delen. Klik hier voor meer informatie over community's.

Klik hier voor de nieuwsbrief special over de nieuwe site